BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 6, 2011

snow wash...

Peringatan: Entri ini agak memualkan...sila tinggalkan blog saya sekiranya ia memualkan anda...

snow wash amat relevan dengan kereta...kereta yang dimanja dengan sabun yg berbuih-buih yang meriah...yeah, tp itu dr luar...

smlm sy telah berjaya memanjakan savvy comel saya dengan snow wash dari dalam...hahaha...tak pernah dengarkan..

smlm ptg mmg saya dah rasa pening kepala yang tahap diva...terpaksa tdo sekejap diopis ...sejam jugaklah kan...ptg lepas punch kad,drive balik...tiba2 rasa mual diperut..tgn mula mencapai plastik yg sentiasa tersedia dikereta dan dihanbeg...dan....bluekkkk....mengeluarkan isi2 perut dgn berjayanya...yeah,skill memandu saya ditambah...selain drive + tel...sy juga sudah pandai drive + muntah didalam plastik..jauh gak r saya muntah tanpa benti...dr dpn hospital muar ke jalan bakariah (penduduk muar sure tahu...lbh 1KM jugaklah)....muntah2 hingga penuh plastik putih tue....dan AKHIRNYA,blllllluekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......sambil membentikan kete ditepi,mata lihat kiri kanan...mencari2 plastik lain...dan yeah,snow wash pun bermula...cermin depan,stering,dash board,baju,tingkap...sumer jadi mangsa..disebabkan terpaksa meneruskan perjalanan,terpaksalah lap snow wash ala2 kadar...nak tel En somi pun rasanya tak perlu..

reaksi pertama En somi...tentunya terperanjat...tapi dlm hati dia.."nasib baik dia tak jadi pakai kete aku"...(sbb pg tue dia dah offer pakai kete dia)...cit!!sia2 kena cubit ngan bini

Ya Allah,berilah aku kekuatan untuk menghadapinya...dan tentunya mama semakin tak sabar nak berjumpa dgn si pengarang jantung nie...

0 comments: