BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 7, 2011

Nora Elena..

Nora elana tentu sekali bukan sesuatu yg asing bg org2 yg mengikutinya..dan saya tak tergolong antara mereka..tp ada sekali tue,senior saya tanya "zai,nora elean nia org mana ya?putih cantik betul dia"(tentunya senior saya tu lelaki)...saya"nora elena mana lak??) dan di FB tetiba ketika itu begitu ramai yang mengupdate satus pasal si elena nie..

sya pun try2 tgk kat internet..disebabkan weken lepas tak banyak aktiviti outdoor..sy pun habiskan dengan menengok semua episod2 nora elena..

VERDICT: jalan cite yg pada saya biasa2 saja..n saya terpikir,ada ker sang suami yang sesabar itu dan seromantik itu..

mulalah saya berkata...andai suamiku seromantik itu....hahahha...silap2 boleh pengsan saya dapat bunga satu bonet..dapat MC Flurry secara tetiba pun bleh buat saya cair...(en.somi,senang kan nak buat saya gumbira...:-P)..

emm,kaki yang hanya terseliuh sket pun dikendong bagai..agak2 sy yg tgh pregnant nie di minta dokong,dapat tak layanan begitue...ngee

apapun, alhamdulillah saya berjumpa dengan anda en somi...kita tak sempurna dan kekurangan saya di top up dgn kelebihan awak n vice versa..and almost 8 months mrg...mk my life so in peace..alhamdulillah..tpkan,klu saya dapat bunga satu bonet,saya rasa seperti berada dikayangan...hahhaha..

0 comments: